FOTO Țigări de peste 450.000 de lei confiscate de polițiștii de frontieră din Vicovu de Sus

La data de 21 septembrie 2021, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus au fost declanșate două acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 15.25, polițiștii de frontieră s-au deplasat la două imobile de pe raza orașului Vicovu de Sus, unde în prezența proprietarelor au descoperit la prima locație, într-o anexă, 18.500 de pachete cu țigări, iar la a doua locație, într-un garaj, 20.390 de pachete cu țigări, în ambele cazuri fiind vorba despre țigări de proveniență Duty-Free.

În urma verificărilor s-a stabilit că în unul dintre cazuri în activitatea infracțională este implicat un cetăţean român, în vârstă de 25 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Suceava.

Întreaga cantitate de țigări, descoperită la cele două locaţii, în valoare totală de peste 455.000 de lei, a fost confiscată, iar în acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Adauga comentariu