FOTO Tomberoanele de gunoi din „orașul florilor” sunt lăsate în bătaia soarelui fiind burdușite cu deșeuri

În municipiul Suceava sau cum îi place primarului Ion Lungu să-l mai numească „Orașul florilor”, nu doar albinele se simt în largul lor, ci și muștele. În timp ce municipalitatea se laudă cât poate de des cu noile containere de gunoi semi-îngropate și îngropate, tomberoanele clasice sunt pline până la refuz. Faptul că tomberoanele din fotografii, care sunt amplasate pe strada Narciselor, s-au umplut într-o zi, este greu de crezut deoarece în apropiere se află și un punct de colectare a deșeurilor cu containere semi-îngropate, iar în partea opusă se află încă trei containere clasice de gunoi.

Dintre cele trei puncte de colectare a gunoiului menționate de noi, singurul punct de unde nu au fost ridicate deșeurile este cel ce are două tomberoane burdușite cu gunoaie colectate neselectiv.

O situație asemănătoare este și pe strada Alexandru cel Bun, unde tomberonul pentru deșeuri reciclabile este plin, iar cetățenii pentru a nu arunca gunoaiele în tomberonul greșit, le-au aruncat pe jos.

 


La începutul acestei săptămâni a avut loc un teatru ieftin pentru a demonstra finlandezilor, moldovenilor și nu numai cât de mult îi pasă municipalității de modul de aruncare a gunoiului.

Pentru acest eveniment, cu o zi înainte, angajații unei firme de salubrizare au avut misiunea de a asigura un perimetru cu tufe tunse și frunze măturate, dar doar un perimetru.

sursa foto: Facebook/ Anda Tanasescu

Adauga comentariu