FOTO Trei căței plini de smoala condamnați să moară într-o groapă de gunoi din Ilișești au fost salvați de Asociația „Casa lui Patrocle”

Datorită unui cetățean care a anunțat Asociația „Casa lui Patrocle” cu privire la mai mulți câini care plâng într-o groapă de gunoi de pe raza localității Ilișești, membrii asociației menționate au reșit să salveze respectivele animale. 

La fața locului, cei de la „Casa lui Patrocle” au găsit trei căței aruncați precum niște gunoaie. Aceștia erau murdari cu smoală și lipiți unul de celălalt. De asemenea, de căței s-au lipit și tot felul de deșeuri din zona respectivă.

„Ilișești, aseară. În groapa de gunoi.

Printre munți de mizerie zăceau și trei suflete muribunde. Aruncați tot la gunoi, căci n-au trebuit nimănui. Ne-a scris un om care i-a auzit plângând.

Plini de smoală, lipiți unul de celălalt, târâind după ei bucăți de pungi și ambalaje. I-am găsit cuibăriți lângă un gard, resemnați și amorțiți. Păreau să nu mai aștepte nimic. Slabi și uscați de foame și frig.

O imagine de-ți vine milă de țara asta!

Munți de gunoi, mizerie, moloz și suflete!

Toate pe un câmp.

Puii sunt bine.

Cum s-au simțit împăturiți, păreau să nu se mai sature de căldură și somn. Au mâncat fără să respire, apoi s-au lipit înapoi unul de celălalt. Azi la prima oră au ajuns la veterinar. Am mai avut pui băgați în smoală și știm procedura cu uleiul de floarea soarelui. Iar despre asta a fost toată ziua de azi - smoală, ulei, baie și de la capăt.

Despre gunoiul din case, inimi și gânduri.

Și despre animalele sălbatice de printre noi.

Ce-o fi în mintea acestora din urmă”, au transmis reprezentanții Asociației „Casa lui Patrocle”.

Persoanele care vor să-i susțină pe cei de la Asociația „Casa lui Patrocle” o pot face:

  • donând bani pe site-ul asociației AICI
  • donând 3,5% din impozitul pe venit AICI
  • donând bani prin Revolut la numărul de telefon: 0752 818 517
  • donând Paypal: casaluipatrocle@gmail.com

De asemenea se pot face donații și în contul bancar al asociației:

ASOCIATIA CASA LUI PATROCLE

Ron: RO22BRDE340SV63867373400

Euro: RO18BRDE340SV63867453400

Adauga comentariu