FOTO Trei mașini pline până la refuz cu țigări de contrabandă depistate în curtea unui imobil nelocuit din Straja

Ieri, 15 septembrie 2020, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 17.00, aceștia s-au deplasat la un imobil nelocuit de pe raza localităţii Straja, despre care aveau date că se află depozitată o  cantitate mare de ţigări provenită din activităţi de contrabandă.

La faţa locului  poliţiştii de frontieră au depistat, în curtea imobilului respectiv, trei autovehicule, două mașini încărcate cu colete ce conţineau ţigări şi un autoturism de teren fără numere de înmatriculare.

Cu ocazia celor constatate, cele trei autoturisme au fost transportate la sediul  serviciului, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 29.810 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă extracomunitară.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 350.000 de lei a fost confiscată, iar cele trei autoturisme în valoare  totală de 56.000 de lei, folosite în activitatea infracţională au fost  indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, efectuându-se totodată verificări în vederea identificării persoanelor implicate și tragerii la răspundere a acestora.

Adauga comentariu