FOTO Tribunalul Iași cere Partidului Social Democrat să ofere informații privind plimbarea pe care a făcut-o Viorica Dăncilă cu elicopterul la Suceava

Partidul Social Democrat este pus să ofere mai multe informații privind vizita pe care a făcut-o cu elicopterul fostului lider PSD, Viorica Dăncilă, în zona Moldovei, în această vară.

Tribunalul Iași cere Partidul Social Democrat să ofere informații privind vizitele și transportul Vioricăi Dăncilă din luna august 2019, potrivit portalului instanțelor.

Întrebările pe care Daniela Mitrofan le-a transmis Partidului Social Democrat, sunt următoarele:

1. Care este suma plătită pentru închirierea elicopterului?
2. Cine deține aceasta firma de la care s-a închiriat elicopterul sau cine este proprietarul acestuia?
3. Pentru câte ore/zile a fost închiriat?
4. Care este sursa acestor fonduri din care s-a plătit elicopterul?
5. Care a fost scopul vizitei doamnei Dăncilă în Moldova?

Deoarece PSD nu a răspuns întrebărilor Danielei Mitrofan, cea din urmă a trimis în judecată Partidul Social Democrat, iar acum Tribunalul Iași cere partidului să-i răspundă femeii la întrebări.

Răspunsuri din luna august

Conform Ziare.com, în privința plimbării cu elicopterul, Mihai Fifor și Viorica Dăncilă au dat câte o declarație.

„Da, este un elicopter angajat de PSD. Vă spun acest lucru în calitate de secretar al PSD. Este un elicopter închiriat din banii PSD", a spus Mihai Fifor.

„Am venit de foarte multe ori cu mașina, este prima dată când vin cu elicopterul. Trebuie să ajung în foarte multe județe ale țării. Știu acest lucru, este și motivul pentru care încercam să dezvoltăm infrastructura din România".

Viorica Dăncilă și Răzvan Cuc s-au plimbat cu elicopterul

Fostul premierul al României, Viorica Dăncilă și fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, au fost văzuți pe data de 15 august 2019 cum și-au luat zborul, la propriu, din Suceava.

Atunci, cei doi, alături de fostul ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici și fostul ministrul al Apărării, Mihai Fifor, au venit în județul Suceava pentru mai multe vizite și pentru câteva conferințe de presă.

Trupa PSD-istă a ajuns în Suceava la data de 14 august 2019, când, conform unor informații, Viorica Dăncilă a fost lăsată cu elicopterul în Fălticeni, unde a avut loc o conferință de presă în care nu a spus mai nimic. În schimb, fostul premier a fost primit într-un mod tradițional, cu colac și sare, dar și cu fanii, primarii PSD din Suceava, care i-au luat temperatura la mâini, cu buzele.

La data de 14 august 2019, Răzvan Cuc a verificat lucrările la centura ocolitoare a Sucevei, luând presa suceveană prin surprindere. Atunci, Cuc a spus cât de mândru e de lucrarea aceasta, dar după o zi a arătat cât este de mândru și de drumul Suceava - Iași, alegând traficul aerian în loc de cel rutier.

La data de 15 august 2019, Dăncilă și Cuc s-au urcat în același elicopter, pentru a zbura de la Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava, până la Iași.

 

Adauga comentariu