FOTO Tunelurile de dezinfecție din Bazar, pe care Primăria Suceava a cheltuit peste 20.000 de lei, au fost folosite pe post de toalete publice până în această dimineață

Tunelurile de dezinfecție pe care Primăria Suceava le-a cumpărat pentru Bazar au ajuns să fie folosite pe post de toalete, în incinta Complexului Comercial Bazar. 

În această dimineață, jurnalistul Mihai Chira, de la News Bucovina, a făcut un reportaj din parcarea Bazarului, ce a fost reabilitată recent. În filmarea acestuia, au fost surprinse patru din cele cinci tuneluri de dezinfecție pe care Primăria Suceava a plătit 21.420 de lei, în anul 2020 (peste 4.000 de lei/bucată). Aceste tuneluri au fost pitite într-un colț al parcării, arătând deplorabil. În zona acestora, jurnalistul a descoperit destul de multă mizerie și un miros de budă din fundul grădinii. Este clar faptul că tunelurile care odinioară aveau rol de dezinfecție, după ce au fost demontate de la intrările în Bazar, au fost folosite pe post de toalete.

Reporterii de la Ziar de Suceava s-au deplasat la fața locului pentru a fotografia tunelurile mai în detaliu. Ajunși la fața locului, tunelurile au dispărut, iar locul unde au fost observate dimineață a fost curățat. Cele patru tuneluri infecte au fost mutate în spatele unei coșmelii, în spatele unui gard de sârmă securizat cu un lacăt. Bineînțeles, tunelul cel mai afectat de urină, a fost amplasat cel mai departe de ochii lumii. 

Se pare că, după ce s-a dat de veste că „a trecut presa” din Bazar, administratorii complexului comercial au dat ordin de a se face ordine și de a dispărea tunelurile de dezinfecție din calea trecătorilor. Într-adevăr, după ce tunelurile au fost mutate și zona a fost curățată, nu mai mirosea atât de tare a toaletă publică neîngrijită.

Se poate observa că după ce a trecut jurnalistul Mihai Chira prin zona menționată, până și buruienile au fost tăiate.

Adauga comentariu