FOTO Un bărbat din Neamț s-a oprit cu mașina în gardul unei gospodării din Liteni. Un stâlp din beton, care susținerea rețeaua de electricitate, a fost rupt

Ieri, în jurul orei 16.20, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din orașul Târgu Neamț, județul Neamț, conducea un autoturism marca Jaguar pe strada Calea Sucevei din orașul Liteni. Acesta se îndrepta dinspre centrul localității spre municipiul Suceava. La un moment dat, acesta nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la stânga, a pierdut controlul mașinii, a pătruns pe sensul opus de mers, a lovit un stâlp din beton de susținere a rețelei electrice și s-a oprit în gardul imobilului din apropiere.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2).

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a pasagerei de pe scaunul dreapta față, ruperea stâlpului de susținere și distrugerea gardului. 

Victima a fost transportată cu ambulanța la SJU Suceava pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu