FOTO Un bărbat a murit după ce mașina în care se afla s-a răsturnat de pe podul ce leagă localităție Baia și Bogata. În autoturism se mai afla un adolescent de 17 ani, care a fost transportat la spital

Aseară, în jurul orei 20.00, pe raza localității Bogata a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism. Mașina în care se aflau două persoane s-a răsturnat în afara părții carosabile. Mai exact, aceasta s-a răsturnat de pe podul peste râul Moldova, ce leagă localitățile Baia și Bogata. 

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Fălticeni cu modul SMURD, respectiv cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, o ambulanță SMURD TIM, cu sprijinul unei ambulanțe SAJ.

În urma evenimentului cele două persoane au fost rănite, dintre care una a fost găsită în stare de inconștiență. În mașina răsturnată se aflau un adolescent de 17 ani, care a fost transportat la spital și un bărbat în vârstă de 41 de ani. Celui din urmă i s-au aplicat manevre de resuscitare la fața locului, dar din păcate acestea nu au avut niciun rezultate. Bărbatul a fost declarat decedat.

Adauga comentariu