FOTO Un cetățean le-a plătit tichetul de parcare unor polițiști ce au uitat să facă acest lucru

Un cetățean le-a oferit polițiștilor suceveni o adevărată lecție. O autospecială de poliție a fost lăsată în parcarea cu plată din fața Palatului Administrativ al Județului Suceava, fără a avea în bordul mașinii tichetul de parcare.

O persoană, ce a observat acest lucru, s-a dus și a achitat un tichet de parcare, pe care l-a lăsat sub ștergătorul mașinii de poliție, nu înainte de a scrie pe el: „În caz că ați uitat să plătiți parcarea! Exemplu omul legii”.

Nu se știe cu exactitate timpul pe care l-a petrecut autospeciala de poliție în parcarea cu plată. Existând posibilitatea ca tichetul achitat de cetățeanul cu spirit civic să nu fi acoperit durata în care locul de parcare a fost ocupat de mașina de poliție.

Polițiștii au dat dovadă că nu pot fi un exemplu pentru cetățeanul de rând deoarece nu sunt în stare să respecte nici cele mai simple reguli. Aceștia pur și simplu nu s-au sinchisit să achite un simplu tichet de parcare, așa cum fac toți sucevenii ce își lasă mașinile în parcările cu plată, de frica unor amenzi venite din partea polițiștilor locali.

Adauga comentariu