FOTO Un cunoscut scandalagiu din Burdujeni, care anul trecut s-a luat la trântă cu polițiștii, s-a supărat din nou. Individul și-a vărsat nervii pe stada Jean Bart, fiind dezbrăcat și înarmat cu un topor

Ieri, pe la ora 18.00, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Suceava, a sunat la 112 și a anunțat faptul că neputul său, Sabian Ion Florea (31 de ani) l-a amenințat.

 

Se pare că, în timp ce apelantul se afla în grădina din spatele blocului unde locuiește a fost abordat de către Sabian Florea care l-a amenințat. Victima are amenajată o magazie în spatele blocului. Apelanul i-a cerut nepotului său să se calmeze, dar cel din urmă a continuat să se manifeste nervos adresându-i bărbatului înjurături.

 

Un echipaj de poliție deplasat la fața locului l-a identificat pe Sabian Florea, pe strada Jean Bart. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, fiind dezbrăcat de la brâu în sus. Conform acestuia, s-ar fi certat cu unchiul său pentru că a adus un câine în curtea comună unde locuiesc.

Apelantul nu a dorit să depună plângere cu privire la cele întâmplate.

Sabian Florea a fost sancționat contravențional.

Oamenii legii au completat formularul de evaluare al riscului, ocazie cu care au stabilit că nu există risc iminent pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva scandalagiului.

În plus, în aceeași zi, Sabian Florea i-a speriat pe vecinii săi și pe simplii trecători. Acesta, fiind la bustul gol și înarmat cu un topor, a ieșit pe strada Jean Bart și a început să înjure și să scuipe în stânga și în dreapta. Conform cotidianului Monitorul de Suceava, individul s-ar fi apropiat de gară.

Vă amintim faptul că, anul trecut, Sabian Florea a provocat un scandal monstru prin cartierul Burdujeni. Atunci, scandalagii zonei s-au luat la trântă cu polițiștii.

sursa foto: monitorulsv.ro

Adauga comentariu