FOTO Un cuplu din Suceava și-a făcut afacere din prostituție pe Publi24

Dorința de a-și face propria afacere i-a împins pe Laurențiu Relu Fierar și concubina acestuia, Florentina Lucica Răscol să închirieze trei apartamente din municipiul Suceava în care să-și deschidă bordel. Pentru ca afacerea să aducă roade mai multe, Florentina Lucica Răscol nu s-a dat înapoi din a se prostitua și ea.

Procurorii de la DIICOT Suceava au trimis în instanță un dosar penal în care inculpați sunt cei doi menționați mai sus. Fierar și Răscol vor fi judecați pentru trafic de minori și proxenetism.

(FOTO: Florentina Lucica Răscol)

(FOTO: Laurențiu Relu Fierar)

Minoră pusă să se prostitueze

Strângând mai multe acuzații, Laurențiu Relu Fierar a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv. În perioada aprilie – mai 2019, acesta ar fi convins o minoră de 16 ani să se prostitueze pentru el. Respectiva tânără era adusă des din comuna Ciprian Porumbescu în municipiul Suceava, unde era dusă într-un apartament de pe strada Samuil Isopescu pentru a se prostitua. Fierar ar fi supravegheat-o pe minoră chiar și în timp ce aceasta întreținea relații sexuale. Banii obținuți în urma prostituției le-ar fi ajuns integral în mânile lui Laurențiu Relu Fierar și ale Florentinei Lucica Răscol.

Pentru această faptă, cei doi vor fi judecați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

Afacere pe publi24

„Afacerea” celor doi prospera pe seama clienților care apelau la rubrica „Matrimoniale” de pe site-ul Publi24.ro. Pentru a întreține relații sexuale cu „angajatele” celor doi, clienții ar fi plătit între 130 – 230 de lei, în funcție de ceea ce doreau și cât doreau.

Alți bani, alt stil de viață

Laurențiu Relu Fierar a închiriat și un apartament din cartierul George Enescu, în zona Liceului cu Program Sportiv, unde avea o altă femeie care se prostitua. Fierar ar fi primit 500 de lei pe zi de la respectiva femeie pentru a întreține relații sexuale.

Dovada faptului că fetele care se prostituau pentru Fierar îi aduceau bani frumoși este BMW-ul cu care s-a lăudat individul pe Facebook. De-a lungul timpului Fierar a urcat mai multe poze cu mașini pe Facebook, probabil ori și le cumpăra și le vindea după ce se sătura de ele, ori în timpul liber a încercat să fie și samsar de mașini.

Unul în arest preventiv, altul în libertate

Laurențiu Relu Fierar a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv.

Florentina Lucica Răscol a fost trimisă în judecată în stare de libertate, fiind sub control judiciar.

Prostituția online continuă să se dezvolte în Suceava

Dacă în anul 2018, spuneam că județul Suceava ocupă locul 19 în topul celor mai multe anunțuri la categoria matrimoniale pe site-ul Publi24.ro, în acest an vă anunțăm că Suceava este pe locul 15.

Pe atunci, „rivalii” sucevenilor, respectiv botoșănenii se aflau pe locul 29 în acest top, iar acum, în 2020 județul Botoșani a coborât în top, ocupând locul 32.

Astăzi, 17 ianuarie 2020, pe Publi24.ro, în județul Suceava sunt 281 de anunțuri ce au în prim plan femeile care își vând trupul bărbaților doritori de ceva nou.

Femeile de toate vârstele se pozează cât mai provocator, majoritatea ascunzându-și fețele din diferite motive. Unele se feresc să nu fie văzute de iubiții lor care sunt plecați peste hotare și cred că ele sunt cuminți acasă. Altele își ascund fețele pentru a nu fi cunoscute pe stradă, altele nu vor să-și pună fața pe site, pur și simplu.

Polițiștii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate, cei care ar trebui să prevină practicarea prostituției, au cunoștință despre aceste escorte, însă nu fac nimic pentru a opri acest flagel. Probabil sunt interese și interese, cine suntem noi să ne dăm cu presupusul?

sursa foto: Facebook/ Laur Fierar

Adauga comentariu