FOTO Un individ fără permis a fost reținut de polițiști după ce a produs un accident și a fugit de la locul faptei

La data de 8 septembrie 2021, la ora 19.18, polițiștii au fost anunțați prin 112 despre producerea unui accident rutier în apropierea stației peco SC Forestbrod SRL din satul Falcău, comuna Brodina, șoferul vinovat părăsind locul faptei.

Din primele verificări făcute de agenți a rezultat faptul că Mirel - Alexandru Cristiacu, în timp ce se afla în stația peco SC Forestbrod SRL Falcău și intenționa să se deplaseze pe DJ 209G și să vireze la stânga cu autoturismul Chrysler cu numere de Marea Britanie, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Ford Fiesta condus de Diana U. (29 de ani), din comuna Brodina.

În urma accidentului a rezultat rănirea șoferiței și a Vioricăi C. (69 de ani), din comuna Brodina, pasageră în Ford Fiesta.

Dupa accident, Mirel - Alexandru Cristiacu a plecat de la locul faptei, împreuna cu alți trei pasageri din mașină, cu un alt vehicul, iar după aproximativ 30 de minute de la producerea accidentului, acesta s-a întors, declarând ca el este șoferul implicat în accident.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care au fost duși la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Victimele au fost transportate cu un echipajul SMURD și o ambulanță la Spitalul Municipal Rădăuți pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Șoferița a fost diagnosticată cu contuzie frontală, iar pasagera cu traumatism toraco abdominal și pelvis.

Fiind făcute verificări în baza de date a rezultat faptul că Mirel - Alexandru Cristiacu nu are permis de conducere.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fară permis de conducere” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Mirel - Alexandru Cristiacu a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Suceava.

Adauga comentariu