FOTO Un morman de pământ încurcă traficul rutier din zona Cimitirului Pacea de mai bine de o lună

Cetățenii care circulă pe strada Parcului din apropierea Cimitirului Pacea sunt nemulțumiți de „opera de artă” a muncitorilor care au schimbat o conductă din imediata apropiere a gardului cimitirului. Muncitorii care au efectuat săpături nu s-au chinuit să readucă carosabilul la starea inițială, ci doar au acoperit groapa cu un morman de pământ și au blocat astfel banda pe care circulă mașinile care se îndreaptă dinspre Cetatea de Scaun a Sucevei spre Biserica Sfântul Gheorghe și Biserica Înălțarea Domnului.

Mormanul de pământ care a pus stăpânire pe o bandă întreagă este un adevărat pericol pentru șoferii începători sau cei care sunt neatenți pentru un moment.

La cum au lăsat muncitorii acest obstacol în mijlocul drumului era chiar ciudat să-l fi semnalizat altfel decât în bătaie de joc.

Această „capodoperă” încurcă traficul rutier din zonă de mai bine de o lună de zile, ba chiar din cauza acestui morman de pământ au avut loc și accidente rutiere, ce e drept destul de minore, dar cu pagube materiale.

Adauga comentariu