FOTO Un obsedat sexual care le dădea târcoale elevelor din Suceava a fost prins de polițiștii locali. Centrul orașului a fost împânzit cu mesaje cu caracter vulgar

Un obsedat sexual a fost luat de pe străzi, după ce a dat târcoale elevelor din Suceava. Individul a ajuns pe mâna polițiștilor după ce în dimineața zilei de 18 noiembrie 2019, pe la ora 06.15, o patrulă a Poliției Locale Suceava a surprins un bărbat care tăiase cablul de alimentare al instalațiilor luminoase din parcul central al municipiului Suceava.

În urma controlului făcut asupra bagajelor s-a constatat ca acesta avea asupra sa o foarfecă, 15 metri de cablu electric și șase becuri economice. În urma legitimării acestuia s-a stabilit că se numește Viorel Bolohan, în vârstă de 40 de ani, din sat Plăvălari, comuna Udești.

În urma controlului corporal, au fost găsite asupra sa și două bancnote de 100 de euro false. Bărbatul a fost predat Poliției municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii de furt și distrugere.

Ulterior, polițiștii locali aveau să afle că Viorel Bolohan are grave probleme de comportament, putând fi considerat un obsedat sexual în toată regula.

În ultima perioadă, bărbatul a fost extrem de prezent în zona esplanadei Casei de Cultură, în special la evenimentele organizate de liceele din oraș, cu ocazia „Balului Bobocilor”, unde polițiștii locali l-au interceptat și legitimat. Prin comportamentul său, Viorel Bolohan lăsa să se înțeleagă că racolează tinere participante la astfel de evenimente, iar în unele situații, le aborda verbal în zona magazinului Profi, din centrul orașului, fără a avea reținere față de prezența polițiștilor locali.

Tot în ultima vreme, bărbatul a fost zărit și în apropierea Școlii Generale nr.1. La data de 13 noiembrie 2019, în jurul orei 11.45, proprietarul chioșcului alimentar din apropierea unității de învățământ, a anunțat polițiștii locali care asigurau intrarea elevilor la orele de curs, că în urmă cu două zile, un bărbat de vreo 40 de ani, a scris pe chioșcul său un mesaj cu caracter pornografic, adresat fetelor de la școala respectivă, acesta fugind în momentul în care a fost văzut.

Dat fiind caracterul extrem de vulgar al mesajului, proprietarul chioșcului l-a șters, însă în dimineața următoare a găsit din nou același mesaj, cu același caracter obscen și vulgar și chiar un număr de telefon la care individul să fie contactat doar de „fetele virgine care doresc să întrețină cu el perversiuni sexuale”.

Viorel Bolohan a fost supravegheat în ultimele zile, deși își schimbă deseori înfățișarea, fiind văzut cu barbă, fără barbă, cu barba tunsă îngrijit sau îmbrăcat cu cămașă, cravată, haină lungă de piele, cu ținută de camuflaj, bocani.

La data de 18 noiembrie 2019, în urma incidentului din parcul central, bărbatul a fost dus la sediul Poliției Locale Suceava pentru întocmirea documentelor necesare predării la poliție. Acolo, a fost verificat numărul de telefon lăsat pe chioșcul din apropierea Școlii Generale nr.1, dovedindu-se că îi aparține lui Viorel Bolohan.

În zilele de 19 și 20 noiembrie 2019, polițiștii locali au găsit astfel de mesaje, cu caracter vulgar, și pe clădirile, căsuțele din lemn și Muzeul de Științe Naturale din zona centrală, iar numărul de telefon este același.

Sursa foto: Facebook/ Viorel Bolohan

Adauga comentariu