FOTO Un sucevean cere ajutorul președintelui Iohannis în lupta pe care o duce cu restaurantul de la parterul blocului său: „Copii noștri sunt mai importanți decât fițele/viciile nocive ale celor doi patroni și a celor doi <edili> ai Sucevei”

Un sucevean cere ajutorul președintelui Klaus Iohannis după ce cele 700 de petiții ale sale au fost ignorate. Acesta duce o luptă cu restaurantul de la parterul blocului în care locuiește deoarece nu îi convine faptul că în local se vând băuturi alcoolice, iar pe terasa acestuia se fumea. Lângă banner-ul pe care sunt imprimate nemulțumirile suceveanului este amplasat și un tricolor.

MESAJUL INTEGRAL DE PE BANNER

Primarul Lungu Ioan    Primarul Lungu Ioan    Primarul Lungu Ioan

A susținut și a permis deschiderea abuzivă a restaurantului „Pepper” cu comercializarea alcoolului, contrar voinței locatarilor majoritari ai bl. T64 și a zonei AUTO-MOTO-VELO. La această locație fosta „Pizzeria ZARA” nu s-a consumat niciodată alcool și nu s-a fumat!

- Cerem sistarea comercializării alcoolului la această locație

- Cerem închiderea terasei abuziv deschisă și eliberarea terasamentului care aparține tuturor locatarilor bl. T64

- Cerem aducerea structurii de rezistență distrusă de către firma SAFE STEEL SRL în starea inițială

LOCUITORII MAJORITARI AI ZONEI AUTO-MOTO-VELO DORESC O ZONĂ FĂRĂ ALCOOL - FUMAT - DROGURI! COPII NOȘTRI SUNT MAI IMPORTANȚI DECÂT FIȚELE/VICIILE NOCIVE ALE CELOR DOI PATRONI DE LA PIZZA PASTA ȘI A CELOR DOI ”EDILI” AI SUCEVEI LUNGU ȘI HARȘOVSCHI!

STOP ABUZURILOR PRIMARULUI LUNGU IOAN LA SUCEAVA!!! DOMNULE PREȘEDINTE KLAUS WERNER IOHANNIS VĂ VEREM AJUTORUL!

19 LUNI / PESTE 700 DE PETIȚII!!!

Adauga comentariu