FOTO Un sucevean de 23 de ani a murit în Italia în urma unui accident rutier. Tânărul era pasager în mașina condusă de un individ beat

 

În noaptea de 17 spre 18 noiembrie 2019, un sucevean în vârstă de 23 de ani și-a pierdut viața în urma unui grav accident rutier la San Damiano d’Asti, în Piemonte.

Mașina în care se afla tânărul sucevean, Dorel Breabăn, era condusă de N.M., care era beat, conform presei italiene. Aceștia se aflau într-un autoturism marca Alfa Romei 159. Pe lângă suceveanul care și-a pierdut viața, în această mașină mai era un pasager.

N.M. este rezident la Priocca.

În timp ce N.M. conducea mașina pe șoseaua care duce de la Vaglierano la San Damiano, șoferul a pierdut controlul mașinii, a derapat, a ieșit de pe drum și s-a rostogolit de mai multe ori pe un câmp.

La fața locului au intervenit pompierii, medicii și polițiștii din apropiere. Medicii au constat decesul lui Dorel Breabăn. Ceilalți doi pasageri din Alfa Romeo au fost transportați de urgență la spital.

În urma testării cu aparatul etilotest N.M., rezultatul a fost pozitiv. Individul a fost arestat.


Dorel Breabăn, în vârstă de 23 de ani, din Vicovu de Jos, a făcut școala generală în satul sucevean Remezau, până în clasa a III-a. Pe urmă familia acestuia a hotărât să plece în Italia, unde l-a luat și pe Dorel, dar și pe încă doi copii, o fată și un băiat.

Dorel Breabăn mai are o soră mai mare care stă în România și este căsătorită.

sursa foto: Facebook/ Dorel Breabăn

Adauga comentariu