FOTO Un sucevean a murit într-un accident în care două TIR-uri au fost implicate. Celălalt șofer a ajuns la spital în stare gravă

Ieri, în jurul orei 10.00, un sucevean a decedat în urma unui accident rutier petrecut în comuna Răducăneni, din județul Iași.

Daniel Ciprian Matirjac (35 de ani), din comuna Zvoriștea, este șoferul TIR-ului. Bărbatul și-a pierdut viața în urma evenimentului.

Conform reporterilor de la Ziarul de Iași, camionul se îndrepta dinspre  Iași spre Răducăneni. La un moment dat, într-o vale lungă și periculoasă, mastodontul a ajuns pe contrasens. Cel mai probabil aceasta a rămas fără frâne.

De pe sensul opus veneau două TIR-uri. Șoferul primului camion a observat că riscă să fie izbit de camionul respectiv, așa că a tras de volan dreapta și a dărâmat gardul unei case, ajungând în curte.

Șoferul celui de-al doilea TIR nu a avut timp să reacționeze și a fost lovit în plin.

În urma accidentului, suceveanul a murit pe loc, iar cel din al doilea camion a ajuns la spital în stare gravă, cu picioarele strivite.

Ambele camioane erau încărcate cu propilenă, iar biluțele s-au împrăștiat pe șosea. Traficul rutier a fost blocat câteva ore.

sursa material: www.ziaruldeiasi.ro

sursa foto:  www.radioiasi.ro

Adauga comentariu