FOTO Un violator a fugit gol pușcă pe calea ferată, după ce a abuzat sexual aproape patru ore o bătrână

La data de 12 aprilie 2019, în jurul orei 20.30, o femeie în vârstă de 72 de ani, din comuna Vicovu de Jos, în timp ce se afla singură acasă, a fost asaltată de un bărbat.

Individul, înainte de a intrat peste femeie în casă, a scos becul din camera prin care a intrat. În momentul în care a intrat peste femeie, a violat-o timp de vreo trei ore și jumătate. Pentru a-și putea duce la capăt poftele, violatorul, Aga Dorel Ionel (33 de ani), din comuna Vicovu de Jos, și-a amenințat victima cu moartea.

Într-un moment de neatenție al violatorului, victima a reușit să fugă din casă și să strige după ajutor.

Trezindu-se singur în casă, în timp ce femeia strigă după ajutor, Dorel Aga a fugit spre casa sa, dezbrăcat. Violatorul a ales să fugă pe calea ferată, sperând să nu fie observat de săteni. Individul și-a lăsat hainele și telefonul mobil în locul în care a avut loc violul.

În dimineața zilei de 13 aprilie, pe la ora 08.00, Aga a fost ridicat de polițiști chiar din propriul său pat. Individul a fost dus la audieri, unde inițial nu a recunoscut nimic. Pe urmă, violatorul a recunoscut că, în timp ce era beat, a intrat în casa femeii de 72 de ani și a violat-o. El a menționat faptul că nu își aduce aminte dacă a agresat-o pe femeie, ea având mai multe vânâtăi.

Dorel Ionel Aga a fost reținut pentru 24 de ore. În cursul zilei de sâmbătă, Judecătoria Suceava a decis arestarea individului pentru 30 de zile. Aga este acuzat de comiterea infracțiunilor de „viol” și „violare de domiciliu”.

sursa foto: Facebook/ Aga Dorel, Dorel Aga

Adauga comentariu