FOTO Viceprimarul Sucevei îi ia la rost pe „Doreii” care efectuează lucrări în bătaie de joc. Pietonii sunt direcționați să escaladeze un zid după ce traversează o stradă din centrul Sucevei: „Lucrările nu vor fi decontate”

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat public faptul că angajații firmei care are contract cu Primăria Suceava pentru a aplica marcaje rutiere prin oraș și-au făcut de cap în toiul nopții și au marcat o trecere pentru pietoni care duce într-un zid. 

Conform susnumitului, cei care au lucrat în batjocură vor fi trași la răspundere, iar municipalitatea nu va plăti această lucrare. Angajații Primăriei, care au avizat această trecere de pietoni, vor fi nevoiți să dea o notă explicativă pentru acest marcaj.

Firma care se ocupă de aplicarea marcajelor rutiere pe raza municipiului Suceava este SC Loial Impex SRL.

„Așa NU!

Când se lucrează noaptea, <Doreii> își fac de cap. [🤐]

Anul trecut modernizam ceea ce înseamnă pietonal în jurul Casei Cărții, iar prin modificările făcute, trecerea de pietoni trebuia mutată, întrucât, pe noua configurație a pietonalului se oprește într-un zid. Lucrările s-au terminat în iarnă, iar condițiile meteo nu au mai permis să fie aplicat un nou marcaj rutier.


Întâmplător sau nu, <Doreii> care lucrează la marcaje rutiere au marcat trecerea de pietoni pe configurația veche, oprindu-se în zid. [🤐]

Un lucru este cert, NU accept astfel de <neatenții>, iar cei care au făcut această lucrare în bătaie de joc sau nu au gândit puțin vor suporta consecințele. Pe lângă faptul că lucrările nu vor fi decontate, vor fi nevoiți să le refacă așa cum trebuie și sunt sigur că pe viitor vor fi mult mai atenți, în cazul în care vor mai lucra cu Primăria Suceava!

De asemenea, cei din cadrul primăriei responsabili de aceste lucrări vor da notă explicativă pentru cele întâmplate.

Sunt multe de făcut în acest oraș și cred că cei care au lucrări cu primăria trebuie să fie responsabilizați și sancționați când nu își fac treaba cum trebuie”, a transmis Lucian Harșovschi.

Comentarii

Stan Vasile

07.06.2021 10:33

Cred ca pavelarii lui Lungu au gresit cand au incercat sa inghesuie cat mai mult zid in acel spatiu si acum da vina pe trecerea de pietoni. Eventual sa puna trecerea in sensul giratoriu ca sa aiba log pentru si mai multe pavele 🤣

Adauga comentariu