FOTO Viceprimarul Sucevei, Teodora Munteanu, solicită amendarea sucevenilor care nu au unde parca și-și lasă mașinile anapoda prin oraș: „Rog și pe suceveni să sesizeze aceste aspecte Poliției Locale”

Ieri, viceprimarul Sucevei, Teodora Munteanu (USR Plus), a solicitat public pe pagina sa de Facebook amendarea sucevenilor care parchează anapoda prin municipiul reședință de județ.

„Mașinile parcate pe aleile pietonale devin o adevărată pacoste pentru pietoni. Familiile cu copii sau persoanele cu dizabilități sunt cele mai afectate. Sunt situații în care mașinile blochează complet trotuarul. Am cerut, în ședința operativă de astăzi, aplicarea cu celeritate a legii și sancționarea celor care parchează în locuri nepermise. Rog și pe suceveni să sesizeze aceste aspecte Poliției Locale la numărul 0230212192”, a spus Teodora Munteanu, pensionara care a câștigat funcția de viceprimar al municipiului Suceava în anul 2020.

Munteanu a adăugat și câteva fotografii cu mașini parcate pe trotuare (sau pe porțiuni betonate de pe vremea lui Franz Des Loges) și pe treceri pentru pietoni.

Unele dintre mașinile ilustrate în fotografii sunt parcate în apropierea instituțiilor publice, probabil chiar de către angajații acestora. În alte fotografii sunt surprinse autoturisme parcate pe trotuar, dar care nu incomodează nici traficul rutier, nici cel pietonal.

Nu trebuie uitat faptul că locurile de parcare sunt o adevărată problemă în acest oraș în care municipalitatea le citește sucevenilor basme despre parcări supraterane.

Comentarii

Mircea

13.07.2021 22:18

Da m-am lamurit si cu USR-ul. Orasul sufera rau de lipsa locurilor de parcare, flutur inchide drumuri si devin parcarea consiliului judetean.. cu ce drept naiba stie nimeni nu vede nu comenteaza.. ea sa-i amendeze pe astia care da intr-o tara civilizata nu o lasau asa.. dar vezi tu acolo aveau si unde parca.. acolo nu s-au construit blocuri comuniste unu-n altul sa-i ingramadeaasca si apooi toti primarii au dat autorizatii de constructie la alte blocuri de n etaje intre celelalte deja inghesuite... asa ca ma lipsesc si de initiativele usr-ului...

Adauga comentariu