FOTO Vicoveanul, care a provocat un accident rutier pe raza localității Bivolărie având o alcoolemie de 1,32 mg/l alcool în aerul expirat, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Ieri, Romică - Constantin Saghin a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți care a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcooluluuui”.

Judecătoria Rădăuți a admis propunerea procurorului de caz în ceea ce privește arestarea preventivă a inculpatului Romică - Constantin Saghin pentru 30 de zile.

Saghin a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Suceava. 


Amintim faptul că, la data de 20 septembrie 2019, pe la ora 18.00, Romică - Constantin Saghin (41 de ani, din localitatea Vicovu de Sus, conducea un autoturism marca Volkswagen Golf pe strada Ștefan cel Mare din localitatea de domiciliu.

La un moment dat, bărbatul a pierdut controlul mașinii, a ieșit de pe drum, a intrat în parcarea din fața unei societăți comerciale, după care s-a izbit într-un autoturism marca Skoda Superb și într-o autoutilitară marca Mercedes. Cele două vehicule erau parcate.

În urma accidentului, Ș.B. (48 de ani), din orașul Vicovu de Sus, pasager pe scaunul din stânga, a fost rănit.

În urma verificărilor, s-a aflat faptul că Romică - Constantin Saghin nu avea permis de conducere. 

Romică - Constantin Saghin a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost transportat la spitalul din Rădăuți, unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lânge Judecătoria Rădăuți cu propunerea luării unei măsuri preventive. În acea zi, Romică - Constantin Saghin a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Suceava.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Adauga comentariu