FOTO VIDEO Mașina abandonată în parcarea subterană din centrul Sucevei este a patronului unei firme din Fălticeni: „Din pură neglijență am lăsat-o acolo”

Proprietarul mașinii lăsate de izbeliște în parcarea subterană din centrul Sucevei este Cătălin C., patronul firmei Prodistribution Suceava SRL, cu sediu în municipiul Fălticeni.

„Din pură neglijență am lăsat-o acolo. (...) Urmează să o scot de acolo. Căutam o platformă că nu mai are baterie, nu mai are nimica”, a spus Cătălin C., proprietarul autoturismului care le-a pus probleme polițiștilor locali și în legătura cu culoarea acestuia, nu doar pentru că a fost abandonată pe domeniul public.

De cât timp se pune praful pe respectiva mașină nu mai știe nici proprietarul ei.

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Prodistribution Suceava SRL are ca obiectiv de activitate „comerț cu ridicată al băuturilor” și a avut în anul 2018 doi angajați.


Reamintim faptul că, într-una din parcările subterane din centrul Sucevei o mașină zace abandonată de mai multă vreme. 

La vedere, pe parbrizul autoturismului marca Volkswagen Passat, a fost lăsat abonamentul de parcare emis pentru respectiva mașină. Abonamentul a fost valabil pentru perioada 2 august 2018 - 2 februarie 2019. 

După mai bine de jumătate de an de la expirarea abonamentului, pe data de 22 august 2019, polițiștii locali s-au autosesizat și s-au hotărât să șteargă puțin parbrizul prăfuit al Passat-ului și să atașeze alături de abonamentul expirat și o somație.

În somația polițiștilor locali este menționat faptul că „în termen de 10 zile de la data afișării prezentei să ridicați de pe domeniul public vehiculul marca VW, de culoare ÎNCHISĂ (...) În caz că nu veți da curs somației, vehiculul va fi declarat abandonat, urmând să fie transportat la locul de depozitare special amenajat și apoi valorificat”.

Probabil, după expirarea termenului de 10 zile mașina de culoare „închisă” va fi ridicată și scoasă la licitație.

 

Adauga comentariu