FOTO VIDEO Oamenii străzii zac despuiați în fața unei biserici, la doi pași de cel mai prestigios colegiu din oraș

După lunga perioadă în care Suceava a fost alertată de codurile portocalii de ploaie, grindină, furtună, acum căldura își face simțită prezență în municipiul condus de Ion Lungu.

Cele mai puțin plăcute lucruri pe care le poate vedea un copil pe străzile Sucevei, sunt oamenii străzii care își trag răsuflarea pe unde apucă și cum apucă. În ultimele zile, în apropierea bisericii Sfântul Nicolae din centrul orașului, vis-a-vis de magazinul Eurostela, vor sau nu vor persoanele care circulă pe acolo se scârbesc de modul în care se relaxează oamenii fără adăpost, la strada mare. În apropierea „locului de odihnă” se află și Colegiul Național „Ștefan cel Mare”, cu clasele V-XII.

Oamenii străzii îi dezgustă pe sucevenii care trebuie să îi vadă cum stau și beau băuturi alcoolice, printre care și spirt, iar pe urmă varsă tot ce au băut și au mâncat pe trotuarul pe care circulă lumea.

În fața magazinului Mopan, din cartierul George Enescu, zona Curcubeu, zi de zi stau „clienții fideli” ai zonei, fie amețiți, fie rupți de beți, rare ori treji. Dese ori, dacă starea de ebrietate nu este atât de avansată încât să fie inconștienți, aceștia mai abordează trecătorii cerându-le bani sau țigări.

sursa foto: Facebook/ Oana Șlemco, Dinu Zară

Adauga comentariu