FOTO VIDEO Parcări moderne cu nemiluita în Suceava: „Dacă plătești taxe, trebuie să ai și condiții”

Parcările din municipiul Suceava urmează a fi modernizate. În ultima ședință de Consiliu Local a fost aprobat proiectul modernizării parcărilor din fața blocurilor. În urma efectuării acestor lucrări, sucevenii ar trebui să poată beneficia de 4.400 de locuri de parcare.

„S-a aprobat proiectul de modernizare a Sucevei de la scara blocului, mă refer la cele peste 4.400 de locuri de parcare. (...) După ce vom moderniza toate locurile de parcare din municipiul Suceava, orice intervenție asupra spațiului verde va fi imediat evidențiată și sancționată. Nu va mai putea lumea să parcheze pe iarbă sau să-și taie un copac să-și parcheze mașina sub geam”, a spus Lucian Harșovschi, viceprimarul Sucevei.

Sucevenii sunt sceptici cu privire la realizarea acestui proiect. Aceștia se îndoiesc de obținerea a 4.000 de locuri de parcare în urma realizării proiectului de modernizare.

„Nu au unde, doar dacă le-o face în afara orașului. Pe aici pe unde să facă? Au făcut ceva, aici au făcut, aici au făcut, pe aici pe unde vedeți dumneavoastră. (...) Dacă plătești taxe, trebuie să ai și condiții. Nu a fost prevăzut că o să se înmulțească parcul auto așa de tare, adică în număr foarte mare și acuma nu mai e spațiu. Orașul e îngrămădit, blocurile sunt dese”, a spus un localnic. 

„Păi, ideea este foarte bună, dar realizarea? Aici e problema. (...) De făcut trebuie făcut. Este foarte necesar”, a spus un alt localnic.

„Îi foarte bine. Foarte bine. Asta e ultima cred că din Suceava, doar prin Burdujeni dacă mai este undeva așa aiurea”, a spus un alt localnic.

Aceste lucrări de modernizare au început, iar pe alocuri parcările arată civilizat.

„Și acum, toți sucevenii, pentru că repet, este un proiect de investiție care poate dura 24, 36 de luni, în funcție de cât va spune proiectantul, pentru că ei sunt cei care vor da caracteristicile acestor lucrări, toți sucevenii vor avea parcări modernizate la scara blocului”, a spus Lucian Harșovschi, viceprimarul Sucevei.

Chiar dacă suntem în anul 2019, multe dintre parcările care urmează a fi modernizate de Primăria Suceava, nu fost niciodată asfaltate sau betonate.

Adauga comentariu