FOTO VIDEO Primarii PSD din Suceava au stat la coadă pentru a-i pupa mâna premierului Viorica Dăncilă. Primarii au plecat cu dureri de spate, iar Dăncilă cu mâna încrețită

Ieri, președintele PSD, Viorica Dăncilă, premierul României, a participat la ședința Comitetului Executiv al PSD Suceava, susținută la Fălticeni.

Ședința a avut loc într-o sală de evenimente dintr-un local situat între livezile de lângă orașul Fălticeni.

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, Ministrul Apărării, Mihai Fifor și președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, au fost alături de Viorica Dăncilă.

După ce Viorica Dăncilă a intrat în sala respectivă, aceasta a salutat câteva persoane, în mare parte fiind primari PSD din județul Suceava. Primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, primarul comunei Dumbrăveni, Ioan Pavăl și nu numai, s-au aplecat și i-au pupat mâna Vioricăi Dăncilă.

 

În urma sesiunii de pupături, a avut loc o conferință de presă în care premierul României nu a spus nimic important, astfel dând impresia că a venit în Suceava doar pentru a-și satisface fanii.

Astăzi, Viorica Dăncilă a fi prezentă la Mănăstirea Putna, unde va lua parte la slujba oficiată cu prilejul sărbătorii Adormirii Maicii Domnului. 


La ultima vizită a Vioricăi Dăncilă în Suceava, aceasta a spus că se află în Hunedoara.

sursa material: stirisuceava.net

sursa foto: Facebook/ Oana Șlemco

Adauga comentariu