FOTO VIDEO Șofer inconștient, cu apucături de pilot nascar, a făcut ce a vrut pe drumul dintre Milișăuți și Iaslovăț

Ieri, în jurul orei 17.00, un șofer teribilist s-a crezut „zeul” drumului dintre Milișăuți și Iaslovăț. Individul a depășit mai multe mașini, nefiind impresionat de indicatorul „Depășire Interzisă”, de linia continuă, de trecerea de pietoni și nici de curbă.

Cursa autoturismului marca Volkswagen Golf cu numărul de înmatriculare SV-80-YYC a fost filmată cu camera de bord a unei mașini, care la rândul ei a fost depășită de șoferul inconștient.

„Majoritatea ce vin din față, din deal, intră cu viteză în Milișăuți, deci pericolul e mare. Chiar un alt șofer care venea din față la avertizat sonor și cu farurile. M-am ținut după el, să vad ce mai face. În Iaslovăț nu respecta indicatoarele de depășire interzisă și ignora și semnul atenție școlari, vis-a-vis este Școala Generala. Câțiva copii trec strada pe trecerea de pietoni iar acest inconștient cu SV-80-YYC intră în depășire, iar copii fug și stau apoi și se uită de pe partea cealaltă”, ne-a spus un martor.

Unde s-a oprit autoturismul respectiv și ce prostii a mai făcut, doar șoferul teribilist știe.

Un cetățean a arătat Poliției imaginile respective, dar oamenii legii au spus că nu pot face nimic deoarece camera care a filmat evenimentul nu este omologată.

sursa foto/video: Facebook/ Grozav Nicolae

 

Adauga comentariu