FOTO Violatorul Aga a bătut și a molestat o tânără. Individul a umblat liber pe străzi pentru că bătrâna pe care a spurcat-o aproape patru ore și-a retras plângerea

Sâmbătă seară, 19 octombrie 2019, Dorel Ionel Aga (33 de ani), din comuna Vicovu de Jos, a încercat să violeze o tânără în vârstă de 21 de ani. Aceasta era cu sora sa, în vârstă de 20 de ani și mergeau spre casă. La un moment dat, Aga i-a dat un pumn în față fetei de 21 de ani, a pus-o la pământ și a început lupta dintre cei doi. Tânăra de 20 de ani a sărit în ajutorul surorii sale, reușind s-o salveze de apucăturile bărbatului care era sub influența băuturilor alcoolice.

La fața locului a ajuns un echipaj al poliției, fiind sesizați de tatăl fetelor. Oamenii legii l-au recunoscut pe Dorel Ionel Aga.

În urma agresiunii, sora mai mare s-a ales cu răni sesizabile la nivelul feței, ba mai mult, tinerei i-a căzut un dinte în urma pumnului încasat.


Dorel Ionel Aga a ajuns să fie cunoscut după ce a violat o bătrână, în vârstă de 72 de ani, aproape patru ore. Evenimentul de sâmbătă seară a avut loc deoarece bătrâna care a petrecut momente de coșmar cu violatorul, și-a retras plângerea, astfel scoțându-l de după gratii.

Amintim faptul că, la data de 12 aprilie 2019, în jurul orei 20.30, o femeie în vârstă de 72 de ani, din comuna Vicovu de Jos, în timp ce se afla singură acasă, a fost asaltată de un bărbat.

Individul, înainte de a intra peste femeie în casă, a scos becul din camera prin care a intrat. În momentul în care a intrat peste femeie, a violat-o timp de vreo trei ore și jumătate. Pentru a-și putea duce la capăt poftele, violatorul, Aga Dorel Ionel (33 de ani), din comuna Vicovu de Jos, și-a amenințat victima cu moartea.

Într-un moment de neatenție al violatorului, victima a reușit să fugă din casă și să strige după ajutor.

Trezindu-se singur în casă, în timp ce femeia strigă după ajutor, Dorel Aga a fugit spre casa sa, dezbrăcat. Violatorul a ales să fugă pe calea ferată, sperând să nu fie observat de săteni. Individul și-a lăsat hainele și telefonul mobil în locul în care a avut loc violul.

În dimineața zilei de 13 aprilie, pe la ora 08.00, Aga a fost ridicat de polițiști chiar din propriul său pat. Individul a fost dus la audieri, unde inițial nu a recunoscut nimic. Pe urmă, violatorul a recunoscut că, în timp ce era beat, a intrat în casa femeii de 72 de ani și a violat-o. El a menționat faptul că nu își aduce aminte dacă a agresat-o pe femeie, ea având mai multe vânâtăi.

sursa foto: Facebook/ Aga DorelDorel Aga

Adauga comentariu