FOTO Vodă, individul care s-a urcat beat la volan și a provocat un accident mortal la Vatra Dornei, a fost plasat sub control judiciar

Judecătoria Vatra Dornei a respins propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, în cazul lui Marius Ovidiu Vodă și a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru 60 de zile față de acesta.

Tânărul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

Decizia poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.


Vă amintim faptul că Marius Ovidiu Vodă (25 de ani), din comuna Cornu Luncii, a fost arestat preventiv aproape trei luni de zile după ce a provocat un accident mortal pe raza localității Vatra Dornei în luna ianuarie 2021.

La data de 24 ianuarie 2021, puțin înainte de ora 08.00, în fața subunității de pompieri din Vatra Dornei a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. În urma acestui eveniment au fost rănite patru persoane, una dintre ele rămânând încarcerate într-un autoturism și ajungând la spital în stare de inconștientă, în stop cardio respirator.

Se pare că Marius Ovidiu Vodă, conducea un autoturism marca Audi pe strada Mihai Eminescu, din municipiul Vatra Dornei, dinspre Roșu către Argestru. Din cauza vitezei excesive și din cauza alcoolemiei, individul a ajuns cu mașina pe contrasens și s-a izbit frontal într-un autoturism marca Volkswagen. La volanul mașinii din urmă se afla C.P.S. (28 de ani), din municipiul Vatra Dornei.

C.P.S. a fost declarat decedat la ora 08.40.

În urma accidentului a mai fost rănită și I.S. (50 de ani), pasageră în Volkswagen, Marius Ovidiu Vodă și A.B. (23 de ani), pasageră în Audi. Toți aceștia au fost transportați la Spitalul din Vatra Dornei.

Cadavrul lui C.P.S. va fi depus la morga Spitalului din Vatra Dornei pentru efectuarea necropsiei.

Marius Ovidiu Vodă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

 

Adauga comentariu