FOTO Vremea bună l-a scos pe Ion Lungu afară din birou. Edilul Sucevei s-a pozat pe mai multe șantiere din oraș

Astăzi, vremea bună l-a scos pe primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, afară din birou. Edilul s-a pozat pe mai multe șantiere din oraș.

„Am verificat astăzi stadiul de realizare la o parte din investițiile municipalității.

Am inspectat lucrările de la autobaza electrică, unde se lucrează la realizarea halelor pentru reparații, spălătorie auto, ITP etc. și a alimentării cu gaz metan de pe strada Capitan Grigore Andrei. Până în toamnă vom da în funcțiune noua autobază.

Lucrările merg destul de bine și la ștrandul municipal, unde a fost turnat beton pentru unul din bazinele mici. Se lucrează la sediul administrativ și la configurarea bazinului mare.

De asemenea, se lucrează intens la Piața George Enescu. Se montează fermele metalice, iar la toamnă va fi terminată și piața.

Lucrările avansează bine și la gradinița din cartierul Ițcani, care prinde contur de la o zi la alta. Tot în Ițcani, la centrul multifuncțional (sediul primăriei), s-a montat tâmplăria și se lucrează la finisaje.

Activitatea pe șantierele municipalității s-a intensificat începând cu luna aprilie. Vom avea comandamente periodice la fața locului pentru a ne asigura că lucrările se desfășoară în ritmul stabilit”, a spus primarul Ion Lungu.

 

Adauga comentariu