Garda de Mediu a dat o amendă de 50.000 de lei în urma unui control la SC Flaga LPG SA Verești

În urma unui control efectuat de catre IPJ Suceava, Inspectoratul pentru Situații de Urgentă „Bucovina” al județului Suceava și Garda Națională de Mediu CJ Suceava la operatorul SC Flaga LPG SA Verești s-a constatat că pe amplasament se efectuau lucrări de dezafectare a rezervoarelor de combustibili fără a deține actul de reglementare pe linie de mediu, respectiv decizia cu privire la obligațiile de mediu care trebuie asumate de către operatorul SC Flaga LPG SA Verești.

„Pentru neconformitățile constatate s-a aplicat de către GNM CJ Suceava sancțiune contravențională amendă în cuantum de 50.000 lei în conformitate cu prevederile OUG nr.195/2005 privind protecția mediului cu modificările și completările ulterioare și sancțiune complementară suspendarea activității până la obținerea actelor de reglementare pe linie de mediu conform prevederilor O.G. nr. 2 /2001 privind regimul juridic al contravențiilor.
Prin actul de control întocmit s-au impus măsuri cu termene pentru intrarea în legalitate”, a transmis Garda de Mediu Suceava.

Adauga comentariu