Garda de Mediu Suceava a amendat cu 5.000 de lei o firmă de construcții care a abandonat deșeuri pe mai multe terenuri virane din Moara

Garda Națională de Mediu Suceava a anunțat faptul că, în urma unei sesizări, a fost înștiințată cu privire la mai multe deșeuri abandonate pe terenuri virane din comuna Moara. Respectivele deșeuri erau abandonate de către o firmă de construcții.

În urma verificărilor, reprezentanții Gărzii de Mediu au constatat neregulile și i-au aplicat firmei în cauză o amendă de 5.000 de lei și un avertisment.

„In urma unei sesizari primite la GNM- CJ Suceava, privind disconfortul provocat vecinatatilor prin abandonari de deseuri din activitatea de constructii, pe terenuri virane dintr-o localitate din judetul Suceava, de catre o firma cu obiect de activitate in lucrari de constructii, comisari din cadrul CJ Suceava au efectuat un control pe linie de protectie a mediului la operatorul economic constatand depozitari necorespunzatoare de deseuri provenite din demolari/reabilitari de constructii pe un teren proprietate si totodata s-a constatat ca nu se intocmeste evidenta gestiunii deseurilor pentru deseurile rezultate din activitate.
Pentru neconformitatile constatate operatorul economic a fost sanctionat cu amenda contraventionala in cuantum de 5000 lei si Avertisment.
S-au stabilit masuri in vederea remedierii deficientelor constatate”, a transmis Garda de Mediu Suceava.

Adauga comentariu