Garda Națională de Mediu anunță că pe internet există mai multe site-uri fake care solicită reclamanților datele personale pretinzând că sunt ale instituției

Astăzi, Garda Națională de Mediu a anunțat faptul că pe internet există mai multe site-uri care cer date cu caracter personal reclamanților care vor să trimisă sesizări. Cu această ocazie, Garda Națională de Mediu a ținut să le transmită cetățenilor care este site-ul oficial al instituției. 

„Garda Naţională de Mediu atrage atenţia asupra faptului că site-ul oficial al instituţiei este www.gnm.ro şi că doar prin intermediul acestuia puteţi face sesizări on-line adresate comisariatelor gnm.
Întrucât în mediul on-line au apărut diverse site-uri ce conţin elementele de identitate ale instituţiei noastre afișate în mod fraudulos, fără acordul gărzii naţionale de mediu şi care îndeamnă cetăţenii să facă sesizări pe probleme de mediu în schimbul furnizării unor date cu caracter personal, avertizăm cetățenii că aceste sesizări nu sunt şi nu au fost niciodată redirecţionate către instituţia noastră.
Garda Naţională de Mediu nu îşi asumă nicio responsabilitate în aceste cazuri şi atrage atenția cetăţenilor să fie foarte atenţi atunci când oferă datele personale pe diverse platforme on-line”, a transmis Garda Națională de Mediu.

Adauga comentariu