Gașca de hoți care a terorizat Rădăuțiul și-a aflat primele condamnări. Doi indivizi au primit închisoare cu executare, iar ceilalți șase închisoare cu suspendare

Membrii unei găști de hoți din zona Rădăuțiului, care furau orice, de la ștergare până la unelte și electrocasnice, și-au aflat condamnările în prima instanță.

Sabin Ştefan Scripcariuc a fost condamnat la cinci ani și opt luni pentru săvârșirea infracțiunilor de „furt calificat” (24 acte materiale), „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere”.

Valentin Gheorghe Marcu a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru „furt calificat” (patru acte materiale).

Mihai Ionuţ Gogolincă  a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare. pentru „tăinuire” (opt acte materiale) și „complicitate la infracţiunea de furt calificat” (opt acte materiale). Termenul de supraveghere este de patru ani.

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 120 de zile.

Gheorghe Cristi Plai a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat” (șase acte materiale). Termenul de suspendare stabilit este de patru ani. Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 120 de zile.

Plai Alexandru a fost condamnat la doi ani și patru luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat” (două acte materiale). Termenul de supraveghere este de patru ani.

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 120 de zile.

 

Radu Nicolai Plaiu a fost condamnat la doi ani și 10 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat” (12 acte materiale). Termenul de supraveghere este de patru ani.

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 120 de zile.

 

Gheorghiţă Nicuşor Manea a fost condamnat la doi ani și 10 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat” (11 acte materiale). Termenul de supraveghere stabilit este de patru ani.

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 120 de zile.

Marius Valentin Pleşca a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de „tentativă la infracțiunea de furt calificat”. Termenul de supraveghere stabilit este de doi ani și șase luni.

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 90 de zile.

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta se poate face apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Vă amintim faptul că acești opt indivizi au terorizat zona Rădăuțiului prin furturile lor.

Lista bunurilor confiscate de la gașca de hoți din zona Rădăuți. Aceștia furau orice, de la ștergare până la unelte și electrocasnice

Adauga comentariu