Gata cu vrăjeala, Suceava se umple de stadioane? Lungu susține că luna viitoare vor avea loc licitațiile pentru Sala Polivalentă și pentru Complexul Sportiv

Astăzi, primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat faptul că luna viitoare vor avea loc două licitații importante pentru infrastructura sportivă din oraș.

  • La data de 7 septembrie 2021, va avea loc licitația pentru Proiectare și execuție Bază sportivă tip I, teren fotbal dimensiuni UEFA, cu o tribună de 500 locuri(teren pentru antrenament) care va fi realizat în cadrul Complexului sportiv (alături de Sala polivalentă, stadion nou, bazine de înot de nivel olimpic) de pe strada Iuliu Hossu (zona Metro), unde primăria deține 12 hectare de teren transferate de la Guvern.

    Valoarea proiectului este de 7.037.987,88 ron fără TVA.

  • La data de 14 septembrie 2021, va avea loc licitația pentru Proiectare și execuție Sală Polivalentă cu 5.000 de locuri din municipiul Suceava.

    Valoarea proiectului este de 128.930.487,29 ron +TVA.

„Sperăm să avem parte de competitori profesioniști, să se adjudece licitațiile și să demarăm construcția acestor obiective sportive așteptate de suceveni”, a transmis edilul Sucevei.​

Adauga comentariu