Gelozia l-a împins pe un fost pușcăriaș să îi taie gâtul amantului soției sale. Individul nu a stat mult pe gânduri când și-a găsit soția împreună cu un bărbat cu 24 de ani mai în vârstă decât ea

În seara de 5 martie 2020, Dănuț Gheorghiță Sofronie (28 de ani), din satul Măneuți, comuna Frătăuții Vechi, a intrat într-o casă din satul Costișa, unde se afla soția sa în vârstă de 27 de ani împreună cu un bărbat de 51 de ani. Împins de gelozie, tânărul l-a ucis pe bărbatul de 51 de ani tăindu-i gâtul cu un cuțit. Victima nu a avut nicio șansă, deoarece i-a fost senționat gâtul. În timpul atacului violent și femeia s-a ales cu câteva tăieturi superficiale. 

După ce a comis crima, tânărul a fugit de la fața locului, dar în dimineața de 6 martie 2020 polițiștii l-au găsit și l-au dus la audieri.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Suceava, sub coordonarea unui procuror criminalist anchetează acest caz.

Până să se despartă din cauza unor neînțelegeri, agresorul și soția sa locuiau în satul Măneuți, comuna Frătăuții Vechi. 

Deoarece tânărul nu a fost de acord cu această despărțire, în seara de 5 martie 2020, acesta a intrat într-o casă bătrânească, probabil a unei rude de-a femeii, din satul Costișa în care se afla femeia cu bărbatul de 51 de ani. 

Anul trecut Sofronie a fost eliberat din pușcărie. Acesta a fost condamnat la un ani și 10 luni de închisoare pentru ultraj și pentru că a condus fără permis fiind beat. 

Prin anul 2017, Dănuț Gheorghiță Sofronie fiind beat conducea un moped și s-a luat la întrecere cu polițiștii. Până la urmă individul a fost prins, moment în care a devenit violent. Tânărul i-a amenințat cu moartea pe cei doi polițiști. Pe unul dintre oamenii legii l-a lovit cu pumnul în faţă. 

 

Adauga comentariu