Georgel Zlei a pierdut procesul în urma căruia visa să revină în funcția de șef al Ocolului Silvic Moldovița

Curtea de Apel Suceava a admis recursul Direcției Silvice Suceava și a respins, ca nefondată, acțiunea formulată de Georgel Zlei. Decizia judecătorilor suceveni este definitivă.

În primă instanță, judecătorii de la Tribunalul Suceava au anulat cererea de demisie din data de 10 octombrie 2019, decizia emisă de directorul Direcției Silvice Suceava, precum și actul adițional la C.I.M..

Magistrații au mai dispus repunerea lui Georgel Zlei pe funcția de șef al Ocolului Silvic Moldovița și plata diferenţei dintre drepturile salariale pentru funcţia de şef de ocol şi cea de şef de district, începând cu data de 10 octombrie 2019 şi până la reintegrarea efectivă, sume ce vor fi indexate cu rata inflaţiei şi dobânda legală de la data scadenţei drepturilor şi până la data plăţii efective.

De asemenea, Direcția Silvică Suceava a fost obligată să plătească reclamantului suma de 2.000 lei cu titlul de cheltuieli de judecată.

Judecătorii de la Curtea de Apel Suceava au schimbat total decizia și astfel Zlei nu mai revine în fruntea Ocolului Silvic Moldovița.

La data de 10 octombrie 2019, Georgel Zlei, șeful Ocolului Silvic Moldovița, și-a dat demisia din funcția deținută în ultimii ani.

Conform directorului Direcției Silvice Suceava, Sorin Ciobanu, Zlei a renunțat la șefia Ocolului Silvic Moldovița din motive personale. El a fost încadrat pe o altă funcție conform pregătirii profesionale pe care o deține.

Fostul șef de la Ocolul Silvic Moldovița nu a vrut să comenteze motivele care l-au determinat să-și dea demisia.

În 2019, Georgel Zlei a fost în centrul unui scandal monstru în ultima perioadă în urma investigației celor de la Recorder care a scos la iveală mai multe probleme întâlnite pe raza Ocolului Silvic Moldovița.

Adauga comentariu