Gheorghe Flutur a absentat nemotivat de la startul campaniei de vaccinare anti-COVID de la Suceava. Președintele CJ a anunțat că va onora această acțiune istorică cu prezența sa, dar nu a mai ajuns

Astăzi, în cea de-a treia zi de Crăciun, la Spitalul Județean Suceava s-a dat startul campaniei de vaccinare anti-COVID. La acest eveniment și-au anunțat prezența mai multe oficialități, cum ar fi: președintele Consiliului Județean, prefectul județului Suceava, șeful DSP, managerul Spitalului Județean Suceava și directorul medical al SJU.

Campania de vaccinare a început, majoritatea oficialităților menționate și primii vaccinați au oferit declarații presei. Singura oficialitatea care nu a oferit declarații de presă este Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava, care nu a mai ajuns la această acțiune istorică. Absența acestuia nu a fost motivată.


Vaccinarea anti-covid la Spitalul Județean Suceava începe astăzi, în a treia zi de Crăciun

Primul cadru medical vaccinat anti-COVID la Suceava este șefa secției de Boli Infecțioase de la SJU, doctorul Monica Terteliu: „Vaccinul pentru mine este o piatră de temelie că va fi mai bine”

Cadrele medicale din județul Suceava nu se înghesuie la vaccinarea anti-COVID. Dinu Sădean: „Deocamdată avem un procent de 30 - 40 % de doritori”

Adauga comentariu