Gheorghe Flutur l-a desemnat pe Crețu pentru a exercita atribuțiile președintelui CJ Suceava în ziua flagrantului pregătit de DNA Cluj și patronul de la Autotehnorom

În ziua în care procurorii DNA Cluj și drumarul Vasile Rîpan au pregătit flagrantul în urma căruia vicepreședintele CJ Suceava, Silviu Cristinel Crețu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită și trafic de influență, Gheorghe Flutur l-a lăsat pe Crețu l-a conducerea Consiliului Județean Suceava.

În dimineața zilei de 4 aprilie 2022, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a emis dispoziția nr. 128/2022 prin care l-a desemnat pe Silviu Cristinel Crețu pentru a exercita atribuțiile președintelui CJ Suceava. Gheorghe Flutur a emis această dispoziție din București.

După ce Crețu a fost ridicat de procurori, Flutur a emis alte două dispoziții. Prin dispoziția nr. 129/2022, Niculai Barbă, celălalt vicepreședinte CJ Suceava, a fost desemnat pentru a exercita atribuțiile Președintelui Consiliului Județean Suceava, în numele acestuia, în perioada 4-8 aprilie 2022, iar prin dispoziția nr. 130/2022, Barbă a fost desemnat pentru a exercita atribuțiile vicepreședintelui Silviu Cristinel Crețu, începând cu data de 4 aprilie 2022 și până la 8 aprilie 2022, inclusiv.

 

Comentarii

Anonim

07.04.2022 11:35

STIA fluturele ce stia, l-a bagat intentionat la racoare. 

Adauga comentariu