Ghinionul a dat peste un tânăr care a furat o sticlă de NOROC

Ieri, în jurul orei 16.00, polițiștii au fost anunțați despre faptul că un bărbat a fost oprit, de către o angajată a magazinului PROFI, în momentul în care voia să fugă cu o sticla de bere.

Ștefan Semian (22 de ani) din municipiul Suceava a intrat în magazinul PROFI de pe strada Slătioarei, din oraș. Individul a luat o sticlă de bere marca NOROC de trei litri, iar pe urmă a ieșit din magazin. Una dintre angajatele magazinului a prins hoțul când a ieșit din magazin.

Sticla de bere s-a întors înapoi pe raftul magazinului, așteptând să fie cumpărată.

Pe numele său s-a întocmit un dosar penal pentru furt calificat.

 

Tot ieri, pe la ora 19.00, în hipermarket-ul AUCHAN, din incinta Iulius Mall Suceava, un bărbat a fost prins după ce a furat o sticlă de vodkă și un cablu de date.

Ovidiu Creț (45 de ani) din municipiul Suceava și-a ascuns sub geacă o sticlă de vodkă marca CZAR PETER în valoare de 29 de lei și un cablu de date în valoare de 23,20 lei. Acesta a fost oprit de către agentul de pază după ce a ieșit din magazin. Hoțul a fost condus la sediul poliției din Burdujeni.

Magazinul Auchan și-a recuperat prejudiciul în valoare de 52,20 de lei, în totalitate.

sursa foto: ziarulunirea.ro

Comentarii

crinasv

09.12.2018 21:39

Sunt o fata da o fata ce il stie destul de bine pe acest baiat, cred ca ar trebui sa incetati cu multe comentarii negative asupra lui. Nu este genul de baiat bani gata, insa nici genul sa fie un calic sau un neicanimeni! Da pana sa il cunosti cu adevarat poti crede lumea, insa lumea nu stie altceva... decat barfa ! Spun public, ca unul din putinele aspecte pozitive este prima ora de curs impreuna ! Deci il stiu foarte bine, nu s-ar preta niciodata sa fure sau sa faca alte infractiuni ! Si daca mai bea in timpu liber care e problema ? voi astia la presa nu beti deloc ?? ii-ati distrus viitorul intr-o masura, insa cand se va  reabilita va veti dori a mai scrie de el ceva capu sus Stefane sunt alaturi de tine stii asta bine !!

crinasv

10.12.2018 15:07

RUSINE LA CEL CE A SCRIS ACEST ARTICOL !

crinasv

10.12.2018 15:09

 Rusine la cel ce a scris acest articol 

stefan semian

03.01.2019 21:55

ASA ESTE !! Multumesc frumos Crina pentru cele spuse !! Pacat, de faptul ca nu toate fetele judeca la fel si au ifose de ascultat gura santului !! 

stefan semian

03.01.2019 21:57

Nu vedeti ca nici nu are logica cel ce scrie ????? cica a iesit si l-a prins cand a iesit what the fuck ??????????????? 

stefan semian

04.01.2019 10:01

Irinuca si Georgiana mai invatati de aici !!

Adauga comentariu