Ginerele care și-a violat soacra în vârstă de 84 de ani nu a plecat cu mâna goală din casa victimei. Batista în care bătrâna ținea 6.300 de lei a fost ținta individului

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au transmis astăzi mai multe informații cu privire situația în care a fost victimă o bătrână de 84 de ani, din județul Suceava. Femeia a fost violată și tâlhărită de ginere.

„La data de 22.10.2020, în jurul orelor 20:00, în timp ce se afla în locuinţa persoanei vătămate în vârstă de 84 de ani a împins-o pe aceasta pe spate pe pat, a prins-o cu mâna de antebrațul stâng, iar din buzunarul de la pantalonii cu care eram îmbrăcată a sustras o batistă în care se afla suma de 6.300 lei, după care s-a urcat deasupra persoanei vătămate și prin presare cu genunchii în zona abdomenului, şi cu mâna în zona gurii şi a nasului, punând persoana vătămată în imposibilitate de a se apăra şi profitând de această stare, a întreţinut un raport sexual normal cu acesta. În urma violenţelor exercitate, persoana vătămată a suferit leziuni pentru care a necesitat un număr de 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Față de  inculpat  s-a dispus la data de 28.10.2020 măsura reținerii pentru 24 ore, acesta fiind prezentat la data de 29.10.2020 instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humoruluia admis în partea cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată,  pentru o perioadă de 30 de zile.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

Bătrâna de 84 de ani, care îl acuză pe ginerele său că a violat-o și a tâlhărit-o, a anunțat poliția abia după cinci zile de la săvârșirea infracțiunilor

Un bărbat din Valea Moldovei, care este acuzat că și-ar fi violat și tâlhărit soacra, a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava

 

 

Adauga comentariu