Groparul PMP Suceava s-a descotorosit de doi primari extrem de apreciați în comunitățile pe care le conduc

Astăzi, într-o conferință de presă, Marian Andronache, președintele filialei PMP Suceava, a declarat că organizația pe care o conduce a luat decizia de a-i exclude din partid pe Ioan Bogdan Codreanu, primarul comunei Pojorâta, și Radu Reziuc, primarul comunei Mitocu Dragomirnei.

După ce a pierdut la diferență mare lupta pentru fotoliul de primar al municipiului Suceava, Marian Andronache și-a încercat norocul și la Camera Deputaților, unde la începutul campaniei electorale toată lumea îl vedea dreptul unul dintre viitorii parlamentari suceveni.

Chiar dacă a scos un scor peste media națională, Andronache nu a devenit deputat pentru că PMP nu a adunat un procent de 5% la nivel național.

Supărat că și-a ratat toate șansele pentru a ocupa o funcție extrem de bine plătită, Marian Andronache s-a descis să se răzbune pe doi dintre cei mai buni oameni din PMP Suceava, respectiv Ioan Bogdan Codreanu și Radu Reziuc.

Cei doi nu l-au susținut pe Andronache în campania pentru alegerile parlamentare, iar acest lucru le-a adus excluderea din partid. Ca un adevărat lider, fostul viceprimar al municipiului Suceava, a sunat adunarea pentru a decide dezbinarea filialei pe care o conduce cu mână de fier. Andronache i-a scos din schemă pe singurii oameni care mai puteau aduce un plus valoare organizației județene PMP Suceava și de aici probabil va urma declinul filialei care se anunța a fi una de un real succes în județul Suceava.

Codreanu și Reziuc probabil plâng acum în pumni pentru că nu mai trebuie să cotizeze la partid și că se pot concentra pe administrarea Primăriilor pe care le conduc cu succes.

Adauga comentariu