Haine contrafăcute găsite de polițiști în Bazarul din Rădăuți

În cursul zilei de 20 mai 2020, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat pe raza municipiului Rădăuți, ocazie cu care au constatat că Eugen R. (66 de ani), din municipiul Rădăuți, oferea spre vânzare în Bazarul „Voința” din localitate, produse de îmbrăcăminte inscripționate cu mărcile „Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Adidas” fără a avea certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. De la bărbat au fost ridicate mai multe produse, în valoare totală de 2.550 de lei.

De asemenea, Elena L. (37 de ani), din Rădăuți, oferea spre vânzare în același bazar, produse de îmbrăcăminte inscripționate cu mărcile ,,Adidas și Nike” fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. Femeia a fost lăsată fără haine în valoare de 4.100 de lei.

Polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”.      

 

Adauga comentariu