Hântești, vestul sălbatic. Un adolescent a ajuns în arestul IPJ Suceava după ce l-a amenințat pe fratele unui rival cu un pistol

Sâmbătă, în jurul orei 20.00, un tânăr în vârstă de 17 ani a fost sunat de către fratele său care i-a spus că a avut un conflict cu Răzvan Ciuruc (16 ani), din comuna Hânțești.

Pe urmă, pe la ora 22.00, tânărul de 17 ani, în timp ce se afla în calitate de pasager într-un autoturism, l-a identificat pe Ciuruc, care se deplasa pe jos pe un drum public. Atunci, tânărul i-a cerut șoferului să oprească mașina, a deschis portiera și l-a întrebat pe Răzvan Ciuruc ce probleme are cu fratele său. În acel moment, cel din urmă a scos de la brâu un pistol netelalt cu bile metalie și a executat un foc.

Polițiștii l-au identificat pe pistolar în apropierea domiciliului său. Individul a predat arma, în încărcătorul căreia erau 12 bile. Ulterior, Ciuruc a fost condus la secția de Poliție, unde oamenii legii au constatat faptul că adolescentul nu era autorizat să dețină, să poarte sau să folosească arme.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru „nerespectarea regimului armelor și al munițiilor” și „uzul de armă fără drept” și l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava.

 

Adauga comentariu