Hoții de lemne de la Ocolul Silvic Moldovița, angajați ai Statului, continuă să terorizeze în stil mafiot. Tatăl pădurarului care a dezvăluit o parte din neregulile de acolo a fost bătut și amenințat: „Te omorâm noi”

Un scandal uriaș ar fi avut loc la casa de vânătoare a Ocolului Silvic Moldovița.

Conform legeacodrului.ro, tatăl pădurarului suspectat că a denunțat furturile din zonă pe filmarea celor de la Recorder a fost rupt în bătaie acum de colegii supărați că nu mai pot face bani din tăieri ilegale. La scenele de groază a participat și inginerul responsabil cu paza și protecția pădurii. Concret, după ce legeacodrului.ro a luat amploare, în Moldovița cei implicați în fenomen nu mai ezită. Pădurarii, adică exact cei vinovați pentru furturile din trecut, nu rezistă să supraviețuiască din salariu și încep să se acuze reciproc. De la vorbe, la fapte, nu a mai durat mult.

Astfel, după ce ar fi fost linșat de agenții economici care l-ar fi acuzat că ar fi denunțat neregulile din zonă, situația lui Răzvan Cenușă ar fi continuat să fie una pe muchie de cuțit. În cele din urmă, s-ar fi trecut, din nou, la evenimente nu tocmai plăcute. De data aceasta, pe mâinile agresorilor nu ar mai fi intrat el, ci tatăl lui, suspectat și el că ar fi denunțat furturile din zonă. Pe Mugurel Cenușă ar fi tăbărât acum chiar colegii lui, pădurari angajați la Ocolul Silvic Moldovița. Coordonați de șeful de pază și protecție Eross Iozsef, aceștia i-ar aplicat bătrânului o corecție soră cu moartea.

(Eross Iozsef, unul dintre cei care l-ar fi bătut zdravăn pe Mugurel Cenușă)

Mugurel Cenușă ar fi fost bătut crunt de agresori care i-ar fi rupt câteva coaste. Motivul este unul cât se poate de şocant. Pădurarul ar fi acuzat de colegii de la Ocolul Silvic Moldovița că în zonă nu s-ar mai putea face bani din tăieri ilegale pentru că el ar fi denunțat acest fapt.

(Mugurel Cenușă, tatăl pădurarului bătutu după filmarea Recorder, ar fi fost și el snopit de pădurarii de la Moldovița)

Tatăl pădurarului suspectat că ar fi denunțat furturile din zonă ar fi fost rupt în bătaie de colegii supărați că nu ar mai putea face bani din tăieri ilegale.

Mai mult de atât, acesta ar fi fost amenințat de colegi cu moartea.

„Te omorâm noi, fu..ţi biserica mă-tii. Fu..ţi Dumnezeii mă-tii, te omorâm noi. N-ai să ne mai faci tu nouă reclamații. ai de gând să mai f..i mult Ocolul ăsta? Lasă că ai să vezi tu ce te așteaptă”, conform legeacodrului.ro, i-ar fi transmis aceștia deranjați și de camerele instalate de Asociația Moldovița, camere de supraveghere care ar împiedica furtul de lemne.

De altfel, camerele Asociației ar părea să le strice serios socotelile pădurarilor. Disperați că nu ar mai avea de unde și cum să facă bani, aceștia ar fi început să se acuze reciproc. Între pădurari ar fi început un joc de-a șoarecele și pisica în care trebuie să fie găsit și pedepsit cel ce a denunțat metodele de furt.


Unul reporter al cotidianului Ziar de Suceava a încercat să ia legătura cu conducerea Ocolului Silvic Moldovița, dar de la secretariat i s-a spus că nimeni de la conducere nu se află la muncă deoarece cu toții se află astăzi are înmormântarea mamei lui Sorin Ciobanu, directorului Direcției Silvice Suceava.

sursa material/foto: legeacodrului.ro

Adauga comentariu