Hoțul ce a băgat spaima în localnicii din Păltinoasa a fost prins de polițiști

La data de 19 februarie 2019, polițiștii au continuat cercetările cu privire la furturile comise de către autori necunoscuți, în noaptea de 27 spre 28 ianuarie a.c., de pe raza satului Capu Codrului, comuna Păltinoasa, din locuințele persoanelor vătămate Eugenia B. și Vasile U., precum și tentativa de furt de la locuința Mariei C..

În urma probelor administrate la dosar, polițiștii au solicitat Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului eliberarea unui mandat de percheziție domiciliară în vederea prinderii autorilor faptelor. Astfel, Judecătoria Gura Humorului a emis un mandat de percheziție domiciliară și a dispus efectuarea unei percheziții la domiciliul suspectului Iosif Solomon (23 de ani), din localitate.

În dimineața zilei de 19 februarie a.c., polițiștii din Păltinoasa, împreună cu o grupă SAS Suceava au făcut o percheziție domiciliară la adresa lui Solomon.

Față de acesta, s-a dispus continuarea urmării penale și s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de „furt calificat” și a unei infracțiuni de „tentativă de furt calificat”, urmând ca în cursul zilei de astăzi să se propună punerea în mișcare a acțiunii penale și o altă măsură preventivă.

Individul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava.

Adauga comentariu