Împodobirea bradului de Crăciun din centrul Sucevei cu ghirlande luminoase costă peste 7.000 de euro

Conform SEAP, Primăria Suceava a atribuit direct un contract în valoare de 29.880 de lei (6.039,29 euro), fără TVA, pentru „împodobire brad natural cu ghirlande luminoase”.

Descrierea achiziției este următoarea: „onstalația de iluminat (ghirlandele) vor fi puse la dispoziția prestatorului de către beneficiar. Prestatorul, va asigura pe lângă forța de muncă și utilajele necesare (nacele), materialele conexe necesare pentru fixarea ghirlandelor și conectarea lor, inclusiv efectuarea probelor și punerea în funcțiune”.

Condițiile de livrare sunt următoarele: „durata prestării serviciilor este 15 – 23.11.2021, Municipiul Suceava, Esplanada Casei de Cultura a Sindicatelor”.

Împodobirea bradului de Crăciun din centrul Sucevei cu ghirlande luminoase va fi desfășurată de către SC Neon Lighting SRL, din localitatea Cluj-Napoca.

Alte contracte încheiate între Primăria Suceava și SC Neon Lighting SRL:

Primăria Suceava cumpără șiruri luminoase pentru Crăciun, în valoare de circa 7.500 de euro din banii contribuabililor

Primăria Suceava a alocat peste 3.000 de euro pentru a închiria o decorațiune luminoasă cu o sanie și doi reni. Ornamentul va putea fi admirat două luni de zile

Primăria Suceava se pregătește de împodobirea orașului pentru Crăciun. Peste 125.000 de lei atribuiți pentru materialele necesare pentru repararea instalațiilor luminoase

Primăria Suceava repară ornamentele luminoase pentru Crăciun cu aproape 30.000 de euro

sursa foto: stirisuceava.net

Adauga comentariu