Încă doi hoți și-au făcut loc în dosarul în care este cercetat Ștefan Semian pentru că a furat trei litri de NOROC. Vezi ce au încercat să-și însușească inculpații

Cotidianul Ziar de Suceava a solicitat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava rechizitoriul prin care au fost trimiși în judecată inculpații Petru Semian, Ștefan Semian și Abel Ciprian Proboteanu în dosarul cu numărul 10398/314/2020, aflat pe rolul Judecătoriei Suceava.

După ce solicitarea a primit răspuns, am aflat că, în respectivul dosar, Ștefan  Semian este judecat în stare de libertate pentru un furt, Petru Semian este judecat în stare de libertate pentru un furt calificat, o tentativă de furt și patru furturi, și Abel Ciprian Proboteanu este judecat în stare de libertate pentru două furturi.

Faptele pentru care cei trei sunt trimiși în judecată, în dosarul cu numărul 10398/314/2020

Petru Semian

La data de 27 februarie 2018, în jurul orei 19.00, și-a însușit pe nedrept o geacă în valoare de 150 de lei din magazinul Carrefour situat pe strada Calea Unirii, municipiul Suceava. (FURT CALIFICAT)

La data de 15 martie 2018, în jurul orei 10.20, a încercat să fure o pereche de pantaloni de culoare verde din magazinul Takko Fashion, din incinta Carrefour Suceava. Individul a detașat sistemul de alarmare atașat pe perechea de pantaloni în cauză cu intenția de a-i sustrage. (TENTATIVĂ LA FURT)

La data de 11 iunie 2018, în jurul orei 15.10, împreună cu Abel Ciprian Probotean, a furat un bax cu 24 de doze de bere Timișoreana din magazinul Profi situat pe strada Muncii din municipiul Suceava. În aceeași zi, după vreo 20 de minute, Petru Semian a revenit în magazinul respectiv. De această dată, individul a pus mai multe produse cosmetice într-o geantă, iar în momentul în care a încercat să părăsească magazinul a fost abordat de șefa de tură. Atunci, tânărul a abandonat produsele și a luat-o la fugă. (FURT)

La data de 24 ianuarie 2019, în jurul orei 16.30, a intrat în magazinul D&M, din incinta Iulius Mall, de unde a furat un parfum Hugo Boss. În aceeași zi, după câteva minute, individul a intrat în magazinul PEPCO, din incinta aceluiași complex comercial, de unde a furat o pătură. Ambele produse furate au fost introduse într-un rucsac pe care îl purta în spate. (FURT)

Ștefan Semian

La data de 25 noiembrie 2018, în  jurul orei 13.30, a furat un pet de trei litri de bere NOROC din magazinul Profi, situat pe strada Slătioarei, municipiul Suceava. (FURT)

Abel Ciprian Proboteanu

La data de 11 iunie 2018, în jurul orei 15.10, împreună cu Petru Semian, a furat un bax cu 24 de doze de bere Timișoreana din magazinul Profi situat pe strada Muncii din municipiul Suceava. În aceeași zi, după vreo 20 de minute, cei doi au revenit în același magazin și au pus mai multe produse cosmetice într-o geantă și un rucsac cu intenția de a le sustrage. În momentul în care cei doi încercau să părăsească magazinul, șefa de tură i-a abordat pe indivizi. Atunci, hoții au abandonat produsele și au fugit. (FURT)

„În cauză nu s-au dispus/propus măsuri preventive sau de siguranță față de inculpați.

Menționăm că măsurile dispuse reprezinta o etapă a procesului penal care nu înfrânge, sub nicio formă, principiul prezumției de nevinovăției”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.


Vă amintim că, la data de 14 februarie 2019, Ștefan Semian și Petrică Semian au ajuns în arestul IPJ Suceava după ce au comis infracțiunile de „tâlhărie calificată” și „furt calificat”. Atunci, în încercarea de a fugi de la fața locului cu mai multe produse furate, Ștefan Semian a lovit-o pe angajata unui magazin Profi din cartierul Burdujeni. Întreaga știre o puteți citi dând click AICI.

Alte știri despre acest subiect:

Recidivistul sucevean condamnat după ce a tâlhărit-o pe angajata unui magazin Profi din Burdujeni crede că a primit o pedeapsă prea aspră: „Este în primul rând una mult prea mare pentru ce a fost acolo”

Tâlharul Ștefan Semian a fost condamnat la patru ani și opt luni de închisoare, după ce a furat dintr-un Profi și a lovit o angajată

Ghinionul a dat peste un tânăr care a furat o sticlă de NOROC

O rușine de hoț a fost lăsat liber de polițiști până când a tâlhărit angajata unui magazin

Rușinea de hoț care a lovit angajata unui magazin a fost pus în libertate

Un hoț a fost lăsat fără telefon de un tânăr pe care îl cunoștea din vedere, în timp ce-și servea cafeaua la „bomba” de la Albina

Adauga comentariu