Încă noi trei zboruri săptămânale spre Londra de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava. Orarul curselor spre și dinspre aeroportul din Luton a fost modificat

Începând cu luna iulie a acestui an, sucevenilor care vor să zboare spre Londra sau se întoarcă din capitala Angliei la Suceava li s-au pregătit câteva surprize. Pe lângă cele șapte curse zilnice din prezent, urmează să mai fi introduse încă trei noi zboruri spre aeroportul Luton din Londra, numărul zborurilor ajungând la 10 pe săptămână din Bucovina spre tărâm britanic. Până în toamnă se dorește efectuarea a nu mai puțin de 13 curse Londra – Suceava.

Deocamdată nu s-au stabilit zilele exacte în care se vor opera aceste noi zboruri, însă au fost schimbate orele pentru zborurile vechi. În prezent, cursele Wizz Air plecau din Londra la ora 06.50 și ajungeau la Suceava la ora 12.00, după care își reluau zborul de la Salcea la ora 12.35 și aterizau pe aeroportul din Luton la ora 13.55.

Începând cu data de 2 iulie 2019, avioanele companiei Wizz Air vor decola de pe aeroportul din capitala Angliei la ora 22.40 și vor ajunge pe aeroportul din Salcea la ora 03.45. Ulterior, ele vor pleca din Suceava la ora 06.10 aterizând în Londra la ora 07.15.

Numărul zborurilor în creștere nu poate decât să îi bucure pe suceveni, care pot observa cu ochiul liber că Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” de la Salcea se află pe drum cel bun.

Adauga comentariu