Încă un manager al Spitalului Municipal Rădăuți și-a dat demisia. Un medic anestezist va preluat funcția de mâine

Astăzi, managerul Spitalului Municipal Rădăuți, Dan Vatră, și-a dat demisia. Motivele care l-au determinat pe acestă să ia această decizie încă sunt necunoscute.

Conform presei locale, demisia acestuia a fost aprobată fără preaviz. Cu alte cuvinte, de mâine, 21 iunie 2022, acesta va elibera funcția.

De mâine, managerul unității spitalicești va fi medicul anestezist Flaviu Sima, șeful secției ATI. Acesta va fi manager interimat.

Vă amintim că, după ce avocatul Traian Andronachi a fost demis din considerente politice din funcția de manager al Spitalului Municipal Rădăuți, funcția a fost ocupată de: economistul Romeo Cătălin Negruț, economistul Dan Vatră și acum de anestezistul Flaviu Sima.

Prin demiterea lui Traian Andronachi din funcția de manager, pe motive politice, atâta timp cât acesta a gestionat exemplar activitatea spitalului în perioada pandemiei de coronavirus, este o palmă umilitoare pentru PNL și primarul Bogdan Loghin. De ce este o palmă umilitoare? Pentru că Tribunalul Suceava a dispus repunerea lui Andronachi înapoi în funcția de manager al spitalului și în plus Primăria și Spitalul trebuie să îi plătească acestuia salariile pe care respectivul ar fi trebuit să le primească între data de 10 martie 2021 și data reintegrării efective.

Adauga comentariu