Încă un ordin de protecție emis de polițiștii suceveni pe numele unui scandalagiu ce și-a bătut nevasta

La data de 18 februarie 2019, la ora 11.44, polițiștii din Gălănești au fost anunțați prin 112 de către Ioana S. (38 de ani), localnică, despre faptul că soțul ei este băut și face scandal.

Agenții deplasați la fața locului au găsit-o pe apelantă în fața locuinței sale. Femeia a spus că în urma unor discuții în contradictoriu cu soțul ei, Gheorghe S. (43 de ani), care se afla în stare de ebrietate, a fost lovită de către acesta motiv pentru care a sunat la 112 și a solicitat intervenția unui echipaj de poliție.

În zonă și-a făcut apariția și agresorul, care la solicitarea polițiștilor de a se legitima a devenit agresiv în limbaj și gesturi, motiv pentru care a fost imobilizat, încătușat și dus la sediul Secției nr.4 de Poliție Rurală Gălănești în vederea stabilirii identități.

Ioana S. a depus plângere penală și a solicitat emiterea unui ordin de protecție, motiv pentru care a fost completat formularul de evaluare a riscului, constatându-se că în acest caz există un risc iminent. Având în vedere aceste aspecte, la ora 13.45, s-a emis ordinul de protecție provizoriu din 18 februarie 2019, care i-a fost adus la cunoștință și i s-a înmânat un exemplar lui Gheorghe S..

În acest caz a fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Adauga comentariu